Få de bedste produkter til dit rengøringsfirma

gds11

Om du er en erfaren type eller ny som iværksætter i rengøringsbranchen, så kender du til det gamle ordsprog ”Tid er penge” og til ønsket om at være så effektiv som det overhovedet er muligt. Særligt hvis du er ny på markedet så kan det være sværere for dig at finde ud store udvalg af rengøringsmidler, produkter og udstyr der skal bruges til at gøre et godt stykke arbejde. 

Rengoeringsværktøj

 

De to spørgsmål

 

Ærligt er det jo sådan med alle redskaber der bruges til rengøring, at der er et praktisk spørgsmål såvel som et effektivt spørgsmål. Det praktiske spørgsmål handler om hvordan et redskab fungerer på besværlige steder; kan støvsugeren kommer ordentligt ind i hjørnerne, suger den ordentligt og sådan. Har spanden en af de fancy kurve som du kan vride moppen i, eller gør moppen brug af de skiftelige klude, så du ikke spreder gammelt skidt rundt på det ventende gulv.

Spørgsmålet omkring effektivitet handler mere om hvorvidt støvsugeren suger ordentligt, så du hurtigere kan komme videre, om moppen eventuelt er bred nok til at tage mest af gulvet, og naturligvis hvor mange bakterier og hvor meget skidt dit rengøringsmiddel tager efter en hurtig tur over en overflade. 

Glad rengøringskvinde

 

Vælge det bedste af det bedste

 

Traditionelt er det sådan når du skal vælge et produkt uanset om det er med et kendt brand og til en højere pris, eller om det er det billige discountmærke ingen har villet lægge navn til, at spørger du folk til råds, så vil alle være delvist enige og delvist uenige i hvad der er det bedste valg.

At finde de korrekte rengøringsmidler til erhverv er dog ikke så vanskeligt og håbløst til sammenligning med hvis du skal finde en god maskine der kan hjælpe dig på vej. Med alle rengøringsmidler vil man kunne finde detaljerede, videnskabelige beskrivelser af produktets effektivitet pr kvadratmeter, blandingsforhold osv. 

Det er en simpel vejledning som der hjælper dig til at kunne finde et godt middel der er til at betale og som endda kan være billigere end dit allerede foretrukne produkt. Det er på den måde, at du får benyttet din arbejdstid fornuftigt, samtidig med at du sparer penge og ovenikøbet giver det et godt resultat, som din virksomhed stolt kan stå ved.

Og du skal naturligvis huske at et godt middel altid vil give et bedre resultat end et godt redskab. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *