Omsorg kan ikke digitaliseres

gds11

It er en stor gave til menneskeheden. Uden den ville mange opgaver skulle løses anderledes, og selv om internettet i sin tid blev mødt med en vis skepsis, så vil vi nok nødigt undvære det i dag. Mange jobs foregår helt eller delvist online, og også i privat regi spiller internettet en meget stor rolle. Så mon ikke, det er kommet for at blive.

Vi har i den grad taget teknologien til os, og det er positivt på mange måder. Men det kan dog ikke erstatte alting. Kærlighed og omsorg er stadig den vigtigste del af vores liv – og det lader sig ikke sådan digitalisere.

De vigtige nære relationer

De nære relationer, som din familie, dine venner og dit mere perifere netværk er altid det vigtigste i dit liv. Også selv om du har travlt og i perioder nedprioriterer den side af livet, så er det her, du får tilgodeset dit behov for nærvær, omsorg og tilhør.

omsorg

Det er her, du både giver og modtager omsorg og kærlighed, og det er også her, du er i fysisk kontakt med andre mennesker, som betyder noget for dig. Det kan ikke erstattes af en maskine. Kontakten til et levende væsen vil altid være nummer et. De gælder også i forbindelse med et kæledyr.

Kæledyrets betydning

Har du en kat eller en hund eller et andet kæledyr i din familie, så ved du, hvor stor en glæde det kan give dig. Når du kan give omsorg og kærlighed til et dyr, så får du det samme tilbage. Det er med til at minde dig om, at den analoge verden har nogle store værdier i sig selv.

Når du for eksempel har en kat, så vil du nok gerne forkæle den og give den et så godt katteliv som muligt. Du vil drage omsorg for den, du vil sætte pris på dens selskab, og du vil give den lige det foder, som den har brug for. I forhold til kattefoder, så er Eden kattefoder noget af det bedste og sundeste, du kan give din kat. Du kan finde mere information om Eden kattefoder her, så du kan vælge den helt rigtige variant til netop din kat.

Det er vigtigt at få stimuleret dit omsorgsgen, uanset hvordan din nærmeste familie er stykket sammen.

Opprioriter de nære relationer

Du er nødt til at gøre noget aktivt for at få mere tid til dine nære relationer. De er vigtige for dig, og du er vigtig for dem. Det er ikke alt, der kan ordnes på nettet, og alle har brug for at have nogle gode og tætte relationer. Det er med til at øge din livskvalitet, at du har nogle mennesker at dele dit liv med.

Afsæt derfor gerne mere tid med dine nærmeste.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *