Hvem er patch4you.dk?

Har kan du læse mere om Patch4you.dk

Hvem er vi?

I dag kan vi nærmest ikke undvære en computer i vores hverdag. Vi behøver den til mildest talt til næsten alt hvad vi foretager os. Derfor skal computeren også kunne fungere ordentligt og ikke være en stopklods for dit arbejde eller hvad det nu end måtte være. Med andre ord, så skal din computer plejes og vedligeholdes. Det er derfor vi er her for dig.

 

Nogle gange kan it-problemerne være alt for uoverskuelige, og det kan være at folk i din omkreds ikke kan give dig de rigtige svar. Det kan også ske, at du måske er presset på økonomi en måned og derfor har ikke råd til at skulle ned til en it-mand og punge dyre domme ud. Derfor finder vi stor glæde i at kunne tilbyde dig en masse brugbare råd og tips, helt uden at du skal betyde en eneste øre for det. Vi mener ikke, at det skal koste en bondegård at få it-hjælp i ny og næ, og det kan det nemlig desværre tit komme til. Vi besidder en stor passion for at arbejde med it, og at kunne hjælpe dig, gør hele arbejdsindsatsen værd.

Hvad vil vi?

Vi er et team som har ét mål; vi vil gerne hjælpe dig med din computer og andet elektronik. Vi kender til de frustrerende situationer hvor computeren crasher, fryser eller simpelthen ikke kan tænde igen. Vi er for at hjælpe dig med ethvert problem du måtte støde ind i.
Vi tilbyder en masse forskellige nødvendige tips og softwareløsninger til din elektronik, således at du er godt beskyttet mod virusser, samt at du kan forlænge din elektroniks levetid. Vi vil gerne være din it-makker, når end du har brug for os.

Hvorfor os?

Vi er her ikke kun for at tale om beskyttelse til din computer eller andre komplicerede it-problemer. Når du besøger os, træder du ind i et univers med en meget bred vifte af alverdens artikler med gode tips, råd og anbefalinger til dig der ønsker en stærk it-løsning. Du kan også finde en masse inspiration til de nyeste og mest teknologi-avancerede gadgets der er på markedet, som vi ikke føler at du må gå glip af. Teknologien har siden år 2000 fyldt rigtig meget rundt omkring i verden, i takt med en innovation som er uset- og hørt. Men særligt siden år 2010, har der været en drastisk udvikling i teknologien. Verden har rykket sig betydeligt på få år, og vi er her for at holde dig opdateret på det allernyeste, samt at give dig de allerbedste råd.