Overvejer du at begrænse din egen skærmtid? Med en Jack Russel bliver det nemt at overholde

gds11

Vi er nok alle afhængige af vores computer til hverdag, både privat og professionelt. Netop fordi computeren er så vigtig, er det essentielt at sørge for, at ens computer, og i det hele taget ens digitale tilstedeværelse, er så sikker og opdateret som overhovedet muligt. Når dette er sagt, så er der selvfølgelig også et liv uden for skærmen, og selvfølgelig skal det også være meningsfuldt. Måske savner du lidt inspiration i den forbindelse, og her kunne en firbenet ven måske være en god mulighed? Uanset om du leder efter en familievenlig hund, eller du måske trænger til selskab som eneboende, så er en Jack Russel en god kandidat.

Lille hund med stor personlighed

Med en kropsvægt på mellem seks og syv kilo, og med en skulderhøjde på ca. tredive centimeter, er en jack russell terrier  ikke just en stor hund. Man skal dog ikke lade sig narre, for bag det lille ydre gemmer der sig en stor personlighed. Den tænker således stort om sig selv, og kan godt have et lidt iltert temperament, hvis ikke den er blevet ordentligt socialiseret i dens første levetid. Med den rette træning får du dog i denne hund en social, venlig, aktiv og loyal hund, som vil give dig mange gode oplevelser, når du rejser dig fra computerskærmen.

Brug for tid alene? Det kan din terrier også have

Måske har du et arbejde, der kræver du er væk nogle timer hver dag, eller også vil du bare gerne have muligheden for at tage ud en gang i mellem. Det kan du sagtens gøre med en jack russell terrier, hvis den er blevet trænet til det fra starten af. Den skal selvfølgelig også have haft mulighed for at brænde al energien af, så inden du lader den være alene, er det altså vigtigt, at du har aktiveret din hund. Så kan både du og den dog også nyde lidt tid alene med selvstændigheden i behold.

Stædighed er sundt for samarbejdet

Måske kender du selv til stædigheden? Til at stå fast på dit, og ikke sådan lige være til at rokke af pinden? Det kan jo have både sine fordele og ulemper, og det samme gælder sådan set for hunde. Hos en jack russell terrier, finder du dog en hund, som i den grad gerne vil samarbejdet og at gøre sin ejer tilfreds. Den stædighed kommer altså primært positivt på spil, og ses i træningssammenhænge. Trænger du til aktiviteter uden for skærmen, er en jack russell altså en god kammerat at satse på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *