Tidsregistrering app til vognmænd

gds11

Når du er vognmand, har du mange opgaver af forskellig karakter. Det kan være, at du fragter gods til og fra entreprenører, der er i gang med en byggeopgave, eller at du kører med varer fra et lager til en anden. Uanset hvad, så er tidsregistrering er en vigtig del din hverdag. En tidsregistrering app kan gøre denne proces meget nemmere og mere effektiv.

Hold styr på arbejdstider og fakturering

En tidsregistrering app gør det muligt for vognmænd at holde styr på både deres arbejdstider og fakturering. Dette kan være en fordel, da det gør det muligt for vognmænd at fakturere for den korrekte mængde tid. Hermed er vognmændene sikre på at få betaling for det arbejde, de har udført.

Hold styr på kørslerne

Den kan også gøre det muligt for at holde styr på vognmændenes kørsler. Fordelen her ligger i at, det gør det muligt for vognmændene at se, hvilke kørsler de har lavet, og hvilke kørsler der er tilbage. Samtidig sikre det et overblik, der gør det muligt for vognmændene at prioritere, hvilke kørsler der skal foretages først. Altså en nemmere måde for dem at holde styr på deres ruter og kørte km.

Hold styr på kundekontakten

En tidsregistrering app kan også gøre det muligt for vognmænd at holde styr på deres kundekontakt. Dette kan være en fordel, da det gør det muligt for vognmænd at se, hvilke kunder de har kontaktet, og hvilke kunder der er tilbage. Hermed undgår man unødvendig kontakt, og sikre sig, at alle kunder får den rette service.

Konklusion

En tidsregistrering app kan altså gøre det muligt for vognmænd at holde styr på meget af deres arbejde. Det bliver muligt for vognmænd at prioritere i opgaverne, sikre den rette betaling for deres arbejde og ikke mindst opnå et overblik over kundekontakten. En tidsregistrering app hjælper derfor både med at holde styr på tid, fakturering, kørsler og kundekontakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *