Hjælp med at minimere elektronisk affald og købe en brugt computer

gds11

Hvis du har brug for en ny computer, så bør du overveje at købe en brugt. Elektronisk affald er en af de hurtigst voksende affaldstyper i verden. En store del af elektronisk affald består af gamle men velfungerende computere.  

Mange af disse computere smides ud i massevis af virksomheder, der bestiller mange computere ad gange til deres ansatte. Man behøver ikke være den person, der går meget op i miljøet og bæredygtighed for at minimere elektronisk affald. Læs med her for at lære, hvordan man billigt og let kan finde en velfungerende computer og gøre din del i at minimere elektronisk affald.

computer

Hvor finder man brugte computere?

Der er mange steder, hvor brugte computere kan findes. Hvis man ikke kan finde steder, der specialiserer i salg af brugte computere enten på nettet eller på anden måde, så har man også mulighed for at ringe til gamle skoler eller virksomheder for at høre, hvad de gør hvad deres elektronisk affald. 

Der er mange gymnasier, der leverer computere til deres studerende. Det betyder for studerende, at, selv hvis de kommer fra en familie, der ikke har så mange penge, så kan den studerende stadig studere. Problemet er bare, at gymnasiet bliver nødt til at smide computerne ud, når de ikke længere er i perfekt orden. 

Meget af tiden betyder det, at skolen skal smide en hel del velfungerende computere ud og bestille nye, så alle eleverne har udstyr af samme kvalitet. Disse gamle computere plejer at være rigtig god til normale hverdags opgaver, studerende, kontormedarbejdere og mange flere.

skraldespand

 

En god løsning for kontormedarbejdere og studerende

Hvis du leder efter en computer til regnskabsmæssige formål, så kunne en gammel computer være en god løsning. De plejer at være ekstremt billigt, og man får også god samvittighed ved at hjælpe miljøet. 

Hvis din ny computer er til et nyt kontorjob, så opdater dine færdigheder med bogføring og regnskab. Find en god valg af regnskabsprogram på nettet. 

Udover revisorer og kontormedarbejdere så er der også mange andre, der godt kunne bruge en billige og velfungerende computer. Studerende bør også være informeret om denne mulighed, da studerende plejer ikke at have råd til en ny computer, når deres bliver for gamle. 

Gamle skole eller arbejde computere plejer stadig at fungere normalt godt nok til de opgaver, som studerende skal udføre. Det gælder både til studie opgaver men også til bestilling af fjollede ting online, såsom en kasket med oplukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *