Et smartwatch er en minicomputer, du kan have på armen

gds11

Smartwatchet har især inden for de seneste år vundet indpas på markedet og er hurtigt blevet anerkendelsesværdig ny teknologi, som spås en fremtid som fast inventar i udvalget af hverdagsteknologi. Smartwatches fås allerede nu med en lang række af forskellige funktioner og i mange forskellige designs. I virkeligheden er der tale om en minicomputer i pæn indpakning, du kan have armen. Læs mere om smartwatches her.

Smartwatch på arm i fly

Futuristisk teknologi her og nu

Smartwatchet er nok for mange den slags teknologi, som man har haft svært ved at forestille sig i virkeligheden, og som i manges bevidsthed endnu er noget, der hører fremtiden til. Men smartwatches er et godt eksempel på futuristiske teknologi, der eksisterer her og nu. Smartwatchet kan nemlig på mange måder synes for godt til at være sandt. Kan det virkelig være rigtigt, at man kan bære en lille computer rundt på armen? Ja, det kan det.

Afhængigt af hvilken variant man vælger, kan man i dag både få smartwatches, der kan sende og modtage SMS’er samt telefonopkald, smartwatches med diverse apps, musikafspillere og GPS’er og navigation. Der findes også særlige typer af smartwatches, som er lavet særligt med træning i øjemed, og som derfor besidder funktioner, som egner sig særligt godt til netop det formål.

Flere varianter

Som det ofte sker, når nu teknologi opdages og kommer på markedet, går der ikke længe, før flere producenter kaster sig over teknologien og giver deres eget bud på et produkt. Det har også været tilfældet med smartwatchet, som i dag fås i mange forskellige varianter og afskygninger – fra det udbredte og populære Apple Watch, der på mange måder fungerer som en lille iPhone eller iPas på armen til mere fashionable versioner såsom Michael Kors’ Smartwatch dameur MKT5080, der kombinerer de udseendemæssige værdier, man kender fra elegante designerure med de smarte nye teknologier. Uret ligner således et klassisk ur, men er udstyret med en skærm, der lader dig anvende de indbyggede funktioner – eksempelvis pulsmåler, aktivitetstracker, GPS, Google Assistant og trådløs synkronisering mellem ur og smartphone. Dette ur er altså et godt valg for dig, der ønsker dig et ur med et klassisk udtryk, men som samtidig gerne vil have glæde af de nye teknologier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *