Når du har brug for finansieringshjælp

gds11

De fleste af os har prøvet at stå i en situation, hvor det kunne være virkelig rart, hvis der dog bare stod lidt mere på kontoen. I sådanne situationer må man gøre op med sig selv, om det blot er et ønske, eller om det snarere er en nødvendighed. Hvis det føles nødvendigt for dig, så kan du overveje at optage dig et kviklån. Så har du beløbet til rådighed inde for ganske kort tid, og du har herefter betale, hvad end det nu skulle være.

Hvad er et kviklån?

Som navnet antyder, så er et kviklån en lån, der går hurtigt. Det vil sige at ansøgningen er nem og pengene hurtigt er til rådighed på kontoen, frem for de klassiske banklån, hvor man først skal spørge sin rådgiver, derefter udfylde en ansøgning og til sidst underskrive en endelig låneaftale. Det tager lang tid. Derfor er det langt lettere med et af de mange muligheder for kviklån.
Kviklån har mange forskellige navne, men er alle nogenlunde den samme type af lån. De kan for eksempel hedde: Sms-lån, hurtig-lån, forbrugslån, mikro-lån med flere.
Du kan læse mere om kviklån her.

penge

Hvad må du låne penge til?

Når du vælger at optage et kviklån, så står det dig helt frit for, hvad du vil bruge pengene til. Du skal ikke forklare dig overfor en rådgiver eller anden person, som skal vurdere hvorvidt det nu også er en god idé.
Det kan være at du står med et behov for at købe en ny computer, hvis din nuværende pludseligt går i stykker, så har du måske ikke på forhånd sparret op til at kunne betale den. Samtidig kan det være svært at undvære en computer til du har fået en månedsløn eller to mere. Her kan det være en super god idé at optage et kviklån til at hjælpe med finansieringen af den nye computer, så du problemfrit kan fortsætte med dit arbejde, studie eller andet.

Sådan kan et kviklån betale sig

Når du vil optage et kviklån, så skal du være indstillet på at afvikle det, så hurtigt som du kan, for at undgå at låneomkostningerne bliver for store. Mange kviklån tilbyder for eksempel, at du kan få den første måned rentefrit. Det vil sige, at hvis du allerede ved den næstkommende månedsløn har mulighed for at afvikle lånet, så vil lånet ikke koste dig noget i renteudgifter. Skal du i stedet strække den to til tre måneder, så slipper du stadig billigt. Det er først et problem, hvis du er for længe om at betale lånet tilbage, at det løber op, og bliver dyrt for dig.
Har du ikke mulighed for at få lånet afviklet hurtigt, så skal du blot være opmærksom på, at det kan blive dyrt på lang sigt.

computer

Hvilket kviklån skal man vælge?

Der er mange udbydere af de forskellige kviklån. De er i konkurrence med hinanden, så det varierer derfor, hvilket lån, der er det bedste. Men generelt så undersøg markedet inden du optager lånet.
Undersøg for eksempel: Hvem tilbyder en lav rente? Hvem har en lav ÅOP? Hvem tilbyder gode lånevilkår? Hvor får du gode tilbagebetalingsmuligheder? Du kan også vælge at bruge en af de mange søgemaskinemuligheder på nettet, hvor du indtaster lånebeløb, og derefter får de billigste tilbud frem på din skærm. Så er det blot at vælge mellem dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *