Hold din virksomhed i gang når du har det svært

gds11

For mange er det en kæmpe drøm at blive iværksætter. Samtidig er det noget som personligt kræver en masse energi. De fleste iværksættere arbejder meget mere end en almindelig 37-timers arbejdsuge. Og de har ikke noget imod det, de synes det er fedt. Det er jo ens drøm det handler om.

Det kan dog engang imellem gå ud over ens privatliv, og derfor er der mange som ikke forpligter sig på parforhold og lignende i virksomhedens første fase. Nogle gange kan der dog ske ting som man ikke kan undgå, personlige ting som et dødsfald i familien, og hvordan håndterer man det både partisk og følelsesmæssigt når man står midt i opstart af en virksomhed.

Det er ikke let, men der er nogle måder som kan hjælpe dig. For det første er det vigtigt at du ikke tror du kan håndtere det hele. Måske kan du, måske kan du ikke, men huske på, hvis du lige pludselig går ned med stress, så kommer du højst sandsynligt aldrig tilbage til din virksomhed, og så er den enten helt færdig, eller der er en anden som overtager den.

Mand retter sit slips

Få hjælp til det praktiske

For det første skal du informere dine medarbejdere om situationen, og du skal fortælle dem at du har brug for deres hjælp. De vil højst sandsynligt gerne hjælpe til i den svære tid, og hvis de også brænder for virksomheden, så arbejder de gerne lidt ekstra.

Det kan også være en god ide at få hjælp til IT’en udefra. Der er mange som kan hjælpe med at lave nogle elektroniske og automatiske løsninger imens du er væk.

Derudover skal du ikke kun tænke på den arbejdsmæssige side af tingene, men du skal også tænke på dit privatliv. Der er mange ting som skal fikses omkring et dødsfald, og det kan virke uoverskueligt. Derfor er det vigtigt at få hjælp udefra, f.eks. kan du få hjælp til dødsbo.

Yoga i naturen

Husk at slappe af

Med en snarlig begravelse du skal tage dig af, og et firma der kører derudaf, er det vigtigt at du også sørger for at slappe af. Nogle gange tror man at man kan holde til alt for meget – lige indtil man knækker sammen. Derfor er det vigtigt at du hver dag tager tid til at slappe af og dyrke lidt let motion.

Her er yoga en af de bedste ting du kan gøre. Du får nemlig både motion, men kommer også til at slappe af i hovedet. Se mere her på: http://yogatights.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *