Dette bør du vide, før du køber et gamer bord

gds11

Ligesom hvordan der findes borde dedikeret til skrivning, findes der også borde dedikeret til gaming. Et såkaldt: ”Gamer bord”. De kommer med funktioner, som er designet til at forbedre din spilleoplevelse for eksempel med kopholdere, kabelstyring og en krog til headset for blot at nævne nogle få. Hvis du er en dedikeret gamer eller kender nogen, der er det, ved du nok, hvor rodet det let kan ende op med at se ud med alle de ledninger og headsets liggende. I det følgende vil vi se på, hvad du bør have i tankerne for at vælge det absolut bedste gamer bord efter dine behov og derved forbedre din spilleoplevelse.

Kan bordet hæves eller sænkes?

For at sikre god holdning mens man spiller flere timer om dagen er det vigtigt at have et bord, der matcher stolen. Herigennem sørger man for, at man undgår skader i ryggen og nakken.

Har du styr på kablerne?

Selvom kabelstyring ikke er vigtigt for spillet selv (specielt hvis man er fuldt engageret i et spil), er det godt for ens helhedsindtryk af spilområdet. Mange gamer borde har dedikeret kabelstyring, sådan at man kan have udstyr stående uden at kablerne er synlige.

Forøg dit behag ved at have musemåtte på hele bordet

Kender du det, når du er lige ved at skyde den der anden spiller, men så glider din mus af musemåtten sådan, at du rammer forkert? I så fald kan det være en fordel at lede efter et gamer bord med musemåtte over hele overfladen. Bare sørg for at det er vandafvisende. Du vil nødigt have, at dit bord ruineres, fordi du én gang er uheldig at spilde.

Altid vid hvor du har headsettet med en dedikeret krog

En dedikeret krog til dit headset vil få dit bord til at se mindre rodet ud. Desuden vil du altid vide, hvor du kan finde dit headset før hver gamingsession, og hvor du skal hænge det igen. Desuden undgår du, at kablerne vikles ind i hinanden undervejs.

En kopholder for belejlighedens skyld

Samme princip som med headsettet. Hvis du er den slags person, der foretrækker at have en drik til når du spiller, vil du værdsætte at have en kopholder.

Hvordan vælger man det helt rigtige gamer bord?

Når du har afklaret sig med, hvilke af ovenstående funktioner du prioriterer mest, må du for det første finde ud af, hvor meget plads du har til et gamer bord. Det ville være ærgerligt, at ikke have nok plads efter at have brugt flere tusinde på det. Desuden er det vigtigt at vide, hvor meget udstyr du skal have stående på bordet. For eksempel hvor mange skærme du skal bruge, og hvor langt inde keyboardet skal være. Skal du have plads til dine albuer på bordet? Dette vil formentlig være en større prioritet, hvis du er en PC-gamer end en konsolgamer. Skal bordet holde i lang tid? Hvis det skal, bør du i højere grad end ellers prioritere holdbarhed og styrke. Slutteligt må du få styr på, hvor mange ting du vil have liggende og flyde, for at vide hvor meget opbevaringsplads, du har brug for.

Motion behøver ikke at være kedeligt – Se en e-sportskamp mens du løber!

Mens det rent faktisk at spille sit valgte computerspil er en vigtig del af processen at blive bedre og måske en dag vinde en e-sportsturnering, er det ikke alt, der kan gøres. Ligesom hvordan en musiker kan forbedre sin teknik ved at se professionelle spille på sit instrument, er det muligt at gøre det samme med computerspil. Det behøver dog ikke at være en fuldstændigt passiv oplevelse. At holde sin krop aktiv er en vigtig del af at holde sit sind skarpt til, når man spiller. En måde at imødekomme begge behov på samme tid er ved for eksempel at se en professionel Counter-Strike kamp samtidig med at du løber på et løbebånd.

løbebånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *