Få dit rygefix uden at forlade computeren

gds11

Når man sidder og er i gang med et vigtigt stykke arbejde, så kan det virke meget frustrerende, at man skal rejse sig og gå sin vej ud i et rygeområde, fordi man lige pludselig er blevet rygetrængende. Alt afhængig af hvor meget rygetrangen man bliver i løbet af dagen, så kan det nå at blive til rigtig mange pauser.

Læs mad her for at se, hvordan du kan opnå dit ryge fix uden at skulle forlade computeren.

Arbejde ved pc

Nikotinplaster

Nikotinplaster virker rigtig godt og er blevet benyttet af rigtig mange danskere, når de har forsøgt på at holde op med at ryge. Hvis du også har lyst til at stoppe med at ryge, så kunne det være, at det også kunne hjælpe dig? 

Prøv eventuelt at tage en snak med din læge omkring dit rygeproblem og hør, hvad det er, han eller hun mener om brugen af nikotinplaster. Du kan også blot tage en tur ned til det lokale apotek og udspørge dem om, hvad deres professionelle mening er, samt hvordan det er man benytter det. De vil med garanti kunne rådgive dig i det.

Jakkesæt mand der ryger

Brug e cigaretter

Du kan også vælge at benytte dig af e cigaretter. Med dem behøver du som sådan ikke at have et bestemt mål om at holde op med at ryge en gang. Det kan blot bare være, at du gerne vil finde en mulighed for at ryge i fred på din arbejdsplads.

Langt de fleste arbejdspladser har ingen regler om, at man ikke må ryge e cigaretter i nærheden af andre, at det kan dermed være en meget god mulighed for dig. 

Med e cigaretter kan man derudover får mange gode og forskellige smage gennem for eksempel fcukin flava mærket, hvilket kan gøre hele rygeoplevelse en hel del rarere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *