Afsæt et månedligt beløb til diverse poster

gds11

For mange mennesker betyder det meget at have en sund og fornuftig økonomi. Hvis der ikke er styr på økonomien, så har du som regel heller ikke styr på dit liv. Det anbefales at du hver måned afsætter et beløb til dine fasteudgifter. På denne måde er du sikker på altid at have penge til de forskellige ting. Dette kunne være f.eks. at afsætte penge til gaver eller til dit kæledyr. Kom de uforudsete udgifter i forkøbet ved at have kontoer med penge til diverse formål.

Penge

Et budget til gaveindkøb

I forbindelse med gaveindkøb er det en god ide at have et budget for hvad gaven må koste. På denne måde kan du målrettet finde noget, der matcher budgettet. En gave, der hverken er for billig eller for dyr, koster omkring 300 kr. På internettet kan du blive inspireret til hvad du skal købe til hende. Det er f.eks. blevet meget populært at købe oplevelsesgavekort. Disse gavekort findes i alle prisklasser, så du kan med garanti finde noget, der passer til budgettet. Find en gave til hende 300 kr, så du kan krydse dette gøremål af din liste. 

Et månedligt beløb til kattemad 

Udover at have et budget til gaver, så bør du ligeledes afsætte et beløb hver måned til f.eks. kattemad. Katten skal jævnligt have mad og derfor bør du afsætte et beløb hver måned, så du ikke pludselig vælter dit buget. Kattemad i god kvalitet er ikke helt billigt, og bør som udgangspunkt blive købt hos din dyrlæge. Der findes kattemad til alle livstadier således, at der er noget specifikt til killinger, til unge katte og til ældre katte. I naturen er katten kødæder, og derfor skal størstedelen af dens foder bestå af protein. Proteinkilden kan f.eks. være killing, tun eller fisk. Klik her hvis du vil blive klogere på hvad kattens foder skal være sammensat af. 

Gave

Vær klar til uforudsete udgifter 

Der er desværre mange mennesker der ikke har styr på deres økonomi. Hvis du gerne vil undgå gæld, så bør du altid have en konto til uforudsete udgifter. På denne måde har du et sted at tage penge fra, hvis der skulle opstå noget uventet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *