Sådan reklamerer du for din virksomhed væk fra computeren

gds11

I dag bliver flere og flere ting digitaliserede. Mange virksomheder vælger at bruge deres kræfter på at markedsføre virksomheden digitalt. Hvis du af og til kører ud til kundemøder, eller hvis du stiller op med virksomheden på messer, kan det dog også være en god idé at gøre noget ud af reklamen væk fra computeren. Der findes en lang række produkter, som virksomheden kan få sat logo på. På den måde kan potentielle kunder blive mindet om din virksomhed, når de besøger dig på messer eller til møder. 

Balloner, Fest, Farver, Gummi, Flyve, Helium, Luft

Balloner med tryk

Det kan være, at din virksomhed ofte deltager i messer og konferencer. Hvis du vil fange potentielle kunders opmærksomhed, kan det være en god idé at pynte standen flot op. Balloner med tryk kan være med til at pynte på standen og skabe opmærksomhed. Du kan få balloner i alle regnbuens farver, så de kan passe til dit logo. Desuden kan du selv bestemme, hvad der skal stå trykt på ballonen. Ballonerne kan sættes sammen på forskellige måder, så de danner ramme om standen.

Når potentielle kunder kommer forbi din stand, vil de blive mødt af de mange flotte balloner. På ballonerne kan du få printet virksomhedens logo, så kunderne ved, hvilken virksomhed de nu er på besøg ved. Det kan være, at logoet på ballonerne får kunderne til at huske lige netop din virksomhed. Når kunderne får brug for din ekspertise, kan det være dig, som de kontakter først. 

Flotte og praktiske vandflasker

Hvis du ofte har møder med potentielle kunder, kan det være en fordel at have vandflasker med til møderne. Det er rart at kunne få en tår vand til møderne, og kunderne vil med garanti også sætte pris på en flaske vand. Du kan derfor overveje at få printet virksomhedens logo på vandflaskerne. Så kan du stolt dele ud af vandflaskerne til møderne og på messerne. 

Det kan være, at de potentielle kunder tager vandflaskerne med hjem fra mødet eller messen. På den måde vil de blive mindet om din virksomhed, når de tager vandflasken frem igen. Det er altså en god måde at minde kunderne om din virksomhed.  

Flaske, Mineralvand, Flaske Vand, Drikkevand

Klistermærker 

Du behøver ikke kun at reklamere for din virksomhed på messer og konferencer, det er også muligt at reklamere for virksomheden i bybilledet. Der findes mange forskellige virksomheder, der producerer klistermærker, som kan klistres på biler. Du kan altså få klistres virksomhedens logo på firmabilen. På den måde reklamerer du for virksomheden, når du kører rundt i byen. 

De store og farverige klistermærker kan være med til at skabe opmærksom i bybilledet. Når potentielle kunder ser logoet i byen, kan det være, at de husker virksomheden til næste gang, hvor de får brug for virksomhedens hjælp.    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *