It sikkerhed i udlandet

gds11

Det er skønt at komme ud og rejse. Man får set en masse forskellige kulturer og får oplevet et nyt land på en helt anden måde. Selvom der er mange fordele ved at rejse, så skal man også være opmærksom på nogle ting, inden man tager afsted og tage nogle forholdsregler mens man er der. I dag er det nemlig rigtig vigtigt at passe på sine mobiler og andre elektroniske værdier, når man er ude og rejse så de ikke bliver stjålet og udnyttet. Der er heldigvis en masse måder, du kan beskytte dine oplysninger på dine enheder når du er ude og rejse. 

Læs videre herunder for at høre mere om, hvad du kan gøre for at passe bedre på dine personlige oplysninger på nettet.

Find pålidelig rejser 

Når  du skal til at bestille din næste rejse til udlandet, er det en god ide allerede nu at holde øje med pålidelig hjemmesider og hoteller. Når du bestiller din rejse på nettet er det altid en god ide at holde øje med, om hjemmesiden ser pålidelig ud og undersøge den på trustpilot. På den måde undgår du at få en ubehagelig oplevelse og blive snydt, allerede inden ferien er begyndt. Man skal nemlig passe på med at skrive alt for mange oplysninger på nettet, hvis man ikke kender til hjemmesiden. En god ide er at prøve en italien guide, som kan hjælpe dig med at finde billige og pålidelige rejser.

Pas på dine enheder

Det er rart at opleve den by man besøger og udforske alverdens markeder. Det er bare vigtigt at passe på sine ejendele, især sin mobil. Der er nemlig nogen, som har lange fingre og især steder, hvor der er mange mennesker som står tæt samlet. På den måde lægger man næsten ikke mærke til at der er nogen, som har hånden nede i ens taske fordi man står så tæt samlet. Man oplever desværre også at man kan få stjålet sin computer eller mobil på sit hotelværelse, hvis de ligger fremme. 

Hvis de får fat i din mobil kan de eventuelt åbne den og udnytte de personlige oplysninger, som ligger på mobilen. Derfor er det vigtigt at passe på sine enheder.

Den måde du kan undgå tyveri er ved at lægge dine ting ind i et pengeskab, som hotellerne nogle gange tilbyder og kun tage det frem når man skal bruge det. Så har man det nemlig ikke altid fremme og på sig. Hvis man skal ud til et markedet, så er det en god ide at anskaffe sig en tyverisikret bæltetaske. Den er udstyret med lås og kan ikke skæres over. På den måde kan man ikke løbe væk med din taske eller tage noget fra den. 

rejser

Pas på Wifi

Brug altid hotellets Wifi. Man skal passe på med at hoppe på et tilfældigt Wifi, da der nogen som opretter en “falsk” Wifi og kan hacke dem, der hopper Wifi’en. Så brug altid hotellets Wifi, så du kan være sikker på at din mobil ikke bliver hacket. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *