Elektroniske gadgets til manden, der har alt

gds11

Vi står alle i den situation, at vi skal finde en gave til en mand, der tilsyneladende har alt. Så hvad gør man så? Man går selvfølgelig på nettet efter inspiration.

 

Her er samlet tre gode ideer til et par skønne gaveideer til den kræsne mand. De er lækre, brugbare, og rimer alle på tech!

Nyd lyd med lækre hovedtelefoner

De fleste mænd kan godt lide at lytte til god musik eller følge en podcast i ny og næ. Derfor ligger der stor forkælelse i at kunne benytte nogle smukke og gode hovedtelefoner til formålet.

Et par ordentlige hovedtelefoner skal helst slutte godt tæt om ørerne og være behagelige at have på. Derudover skal lydkvaliteten være høj – se efter nogle med et stort spektrum, så der både er god diskant og bas i! Det er vigtigt for at få alle de små detaljer med i særligt musik.

I dag findes der et væld af virkelig flotte og stilrene hovedtelefoner. Så hvad end manden og modtageren er til de gammeldags med ledning, eller de nye smarte trådløse med bluetooth, er der med garanti en perfekt gave forklædt som hovedtelefoner til netop ham.

Moderne tidsalder

Stilet lir til bilen med en elektronisk p-skive

Noget du i høj grad bør overveje til den kræsne mand, er en elektronisk p-skive. Så bliver det lidt sjovere at køre bil og parkere den.

Når du sætter en elektronisk p-skive i foruden på din bil, slipper du for at huske at sætte den selv, når du forlader bilen. De fleste af os der har prøvet dette, ved at det kan blive en dyr fornøjelse.

Derfor er en elektronisk p-skive perfekt til den glemsomme, som trænger til at livet bliver lige en tand lettere – i hvert fald på ét punkt.

Desuden er en elektronisk p-skive en flot gadget til bilen, og væsentlig pænere end mange af de gamle analoge p-skiver.

Til livsnyderen

En robotstøvsuger eller -plæneklikker til den travle herre

Vi har alle travlt. Det har den kræsne mand, du skal til at begave sikkert også.

I så fald bør du overveje at forære ham en robotstøvsuger eller ditto plæneklipper. Så er den én mindre husgerning at skulle holde styr på til daglig, og den ekstra tid kan bruges på afslapning eller kvalitetstid.

Med en robotstøvsuger bliver hjemmet rent på ganske kort tid, og de fleste af denne type støvsugere kører sågar selv tilbage til deres ladestation, når de er på lavt batteri. En robotstøvsuger kan typisk kører en runde om dagen alle ugens dage, og efterlader hjemmet lidt pænere end det ellers ville have været.

En robotplæneklipper hjælper ligeledes med at holde græsset pænt og vedligeholdt i haven. Det kan være en stor byrde af skuldrene for selv den mest maskuline mand. En succesrig mand har en smuk plæne – det bør den kræsne mand også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *