Imponer dine venner med lækre gincocktails

gds11

Nu hvor det i en periode ikke har været muligt at komme ud i byen og få en drink, har du sikkert ofte tænkt på at invitere et par venner over til et par cocktails. Det kan være svært at bikse cocktails sammen derhjemme, der lever op til hvad man får serveret på en god bar, men sådan behøver det ikke at være. 

Hvis i eksempelvis er fans af gin, kan i, med lidt trænin og lidt god gin, lave cocktails der er bedre og smukkere end hvad man kan købe ude i byen!

top shelf gin

En cocktail er kun lige så god som dens indhold

Det er klart, at hvis du virkelig skal imponere dine venner med nogle lækre gincocktails kræver det, at du bruger en gin, der er af god kvalitet og som smager af noget. Ofte kan en god gin bære cocktailen i sig selv. 

Så for at skabe en god gincocktail behøver du faktisk nærmest ikke andet end et par gode flasker gin, og noget god tonic.

Med lidt tonic og et par forskellige flasker gin kan i få lov til at smage en masse forskellige lækre flasker. Hvis du virkelig vil gøre et godt indtryk på dine venner, så kan du imponere med nogle flasker fra forskellige steder i verden. 

Du finder hos Ginbutikken et bredt udvalg af gin, nærmest fra hele verden. Du kan finde det bedste gin fra alt mellem Brasilien og Danmark, så uanset hvilken gin du er til, så er du garanteret at finde noget der falder i din smag. 

Gin behøver ikke at koste en formue, så du kan også nemt finde et par gode flasker, der ikke koster en bondegård. 

Sådan laver du den perfekte gin and tonic 

Det er ingen hemmelighed, at gin and tonic ikke er den sværeste cocktail i verden at lave. Men det betyder ikke, at du ikke kan lave en gin and tonic, der er bedre end hvad dine venner forventer eller har prøvet før. 

Som før nævnt kræver en perfekt gin and tonic en god gin. Du kan blandt andet læse anmeldelser af forskellige flasker, og derefter finde de flasker du tror du og dine venner vil synes bedst om på ginbutikken. 

Ekstra smag

Når det kommer til garniture i jeres cocktail, så er det sikre valg en lille skive lime, eller en presset limebåd. 

Men hvis du vil tilføje lidt smag, der virkelig komplimenterer ginnens tørhed, så kan du også putte en kvist rosmarin i drinken. Rosmarinens smag og duft passer perfekt til en god gin, og vil få dine venner til at spærre øjnene op i begejstring. 

Med disse relativt simple midler er det garanteret, at dine venner vil blive imponeret over dine cocktails til dit næste cocktailparty. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *