Internettet er den perfekte partner til graviditeten

gds11

Man skal faktisk ikke hundredevis af år tilbage i tiden før alt var anderledes. Her tænkes der selvfølgelig på de tidlige halvfemsere, hvor internettet trådte sine spæde barnesko. Meget har naturligvis ændret sig siden da, og vordende forældre i alle aldre og verdensdele benytter sig nu flittigt af internettet til en bred vifte af graviditets-relaterede formål. Faktisk kan man sige, at det nærmest ville være fjollet ikke at bruge det fantastiske redskab som internetter er til at gøre graviditeten nemmere. 

Teknologi og fornyelse

Nettet er ideelt til indkøb

Som vordende forælder skal der afsættes rigtig meget tid til at forberede alting, så det hele er klar til den snarlige familieforøgelse. For det første skal børneværelset indrettes med krybbe, skiftebord og legemåtte. For det andet skal der købes bunkevis af tøj, bleer, sutteflasker og meget meget mere. Det er da derfor også til at forstå, at mange gravide vælger at klare deres graviditets shopping på nettet. Man er jo for det første ikke synderligt mobil som gravid; men næsten endnu vigtigere, man kan barbere tusindvis af kroner af ens udgifter ved at købe babyudstyr online. Desuden har man nok at gøre med blot at være gravid, og det sidste man  nok har brug for er at tage fra den ene babyforretning til den anden. 

Internet og computer

Smartphones, internettet og graviditet – den perfekte trio

Sidst men ikke mindst vil enhver mor kunne fortælle dig, at timerne ofte kan føles rigtig lange mens man venter på sin baby. Også her kommer teknologien til undsætning; denne gang i form af vores alle sammens smartphones. En smartphone med internetopkobling er nemlig den perfekte tidsdræber, og tiden vil føles noget hurtigere, når du f.eks. spiller dine yndlingsspil eller streamer dine yndlingsserier direkte fra telefonen. Der kan du bare se; internettet er ikke bare praktisk, men såmænd også særdeles underholdende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *