Sådan kommer du til og fra dine web-design møder med stil

gds11

Der eksistere desværre en stereotype omkring webdesignere, og andre der arbejder med IT. I medierne bliver de fremstillet enten som nogle nørder, eller de mystiske goth hackere. Generelt bliver du opstillet som outsidere, men i virkeligheden er dette langt fra tilfældet.

Indenfor webdesign kan du møde alle mulige forskellige mennesker. Både mennesker der passer lige ind i stereotypen, men også folk du aldrig ville have gættet arbejdede med webdesign.

Vil du gerne bryde ud af det kasse webdesignere er blevet sat i, og føler et behov for at gøre en ordentligt entre næste gang du har et møde? Så er det transporten du skal lægge dine planer omkring. For intet siger ’respekter mig’, som at ankomme med stil.

Stor bil à Stor respekt

Det er en ren kliché. Alt går i frys, vild musik spiller og ’the underdog’ kommer kørende ind i den fedeste bil, mens alle stirre. Du har sikkert selv haft drømmen et par gange. Forestillet dig, at det er dig der sidder der bag rettet. Det er en kliché, men det bygger nu alligevel på noget virkelighedsnært. Hvis der er noget der bliver respekteret, så er det en stor bil.

Et godt bud på en bil der oser af luksus, er en Opel Mokka. Der er rigeligt med plads, og med forhøjede siddepladser, er du hævet over andre bilister både metaforisk og helt i praksis.

Opel

En Opel Mokka sender også nogle gode signaler, til at bryde med stereotypen. En Opel Mokka har nemlig et indbygget 4×4 system, der sparker ind i stedet for forhjulstrækket, hvis terrænet skulle blive for udfordrende.

Dvs. at en Opel Mokka kan gøre næsten hvor som helst. Ved at gøre rundt i en sådan SUV, bryder du med stereotypen om at webdesignere bare er nogle nørder der gemmer sig i en kælder. Kigger de på din bil, kan du vise dem at webdesignere også køre ud og oplever verden, på lige fod med alle andre. Endda i sejere biler end dem.

Det lækre design og den gode benplads, er kun en ekstra bonus oveni den respekt du vil få fra dem der engang så ned på dig. Oveni det er biler jo altid en god samtalestarter, så hvem ved, måske kan du finde venner i dem der engang kaldte alle webdesignere for nørder, som var det et negativt ladet ord.

Tag cyklen – det er sejt at være miljøvenlig

Har du ikke umuligt langt til hvor end du ofte tager til møder, så er det på ingen måde pinligt at hoppe på cyklen. Tværtimod. Cyklen er selvfølgelig det meget mere miljøvenlige alternativ til bilen eller bussen. Udover det så spare du også de penge, du ellers ville have brugt på benzin eller diesel.

cykel

Du kan måske så synes det er pinligt når du så kommer ind på arbejde med din cykelhjelm under armen og sved på panden, men det er heller slet ikke tilfældet. Er der et godt stykke vej til dit arbejde og cykler du det alligevel, viser du overfor dem der ser ned på dig, hvor i god fysisk form du er.

Igen bryder dette med stereotypen om at webdesignere altid sidder foran deres computere, og aldrig bevæger sig. Ja, selvfølgelig skal man bruge lang tid foran en computer hvis man arbejder med webdesign. Men det udelukker ikke at man også kan holde sig sund og rask samtidig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *